L'equip

El conjunt de persones que conformen l'equip de "Bou Restaurant", són professionals formats en centres de restauració i turisme, procedents de diferents parts del món. Un equip jove, dinàmic, creatiu i talentós que, treballa amb passió des de la humilitat, per aportar un esperit únic a cada un dels plats que conformen la nostra proposta gastronòmica.

L'equip està liderat per Tomeu Caldentey. Xef de "Sant Llorenç d'Es Cardassar", un petit poble de Mallorca que compta amb una de les principals zones turístiques de les Illes Balears. És aquí, a Sa Coma, concretament al Protur Sa Coma Playa Hotel & Spa ****, on Tomeu ha traslladat i evolucionat la seva proposta gastronòmica.

Acompanyant a Tomeu, l'equip està supervisat per Manuel Pérez, com a director de sala i per Andrés Benítez, com a Cap de Cuina.

La seva és una cuina arrelada a la seva terra, però també al món. La seva recerca és la de l'excel · lència i la perfecció.